Skip link
Verzending binnen 1 tot 2 werkdagen - Handgemaakt in Portugal

Ruilen & Retourneren

We hopen natuurlijk dat je tevreden bent je bestelde product. Mocht dit om welke reden dan ook niet zo zijn dan hebt u het recht om binnen 14 dagen na aankoop het product te retourneren. Gebruik hiervoor het online formulier om je artikel te retourneren. Gebruik hier bij voorkeur de originele verpakking.

Wij zijn niet verplicht gebruikte of beschadigde artikelen terug te nemen. Retourzendingen proberen we binnen 5 werkdagen na ontvangst te verwerken. De geretourneerde artikelen worden teruggestort op dezelfde kaart of hetzelfde account waarvan ze zijn betaald.  Wij raden je aan om je retour met een track and trace code te verzenden. Wij hebben nl geen informatie over de het pakketje dat onderweg is en kwijtgeraakte pakketten zonder een track and code kunnen wij helaas niet vergoeden. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Mocht je het product willen ruilen vermeld dit dan bij de opmerkingen op het retourformulier. Geef hier duidelijk aan voor welk product (naam, maat, kleur) je dit wilt ruilen. Wij zullen je het nieuwe product zo snel mogelijk toesturen. Mocht dit product een hogere of lagere prijs hebben dan sturen we een e-mail toe met verrekening van prijsverschil.

Je kunt het pakket retour zenden naar:

Teddy & James

Wagnerlaan 14

1411 JE Naarden

Vragen? Neem contact met ons op via info@teddyjames.nl . We helpen je graag verder.

Jouw winkelwagen

Your cart is currently empty.
Click here to continue shopping.